Where did all the promises go?

2011-08-25 » 10:34:44
Direktlänk / / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

Empty words... They're everywhere. People throw them around easily, and they get people's hopes up. You believe in them, and think constantly about how freaking loved you are. Time passes by, and you start to doubt. The one who gave you all the promises starts to disappoint you, over and over again. You get desperate, you find yourself waiting for something. What are you waiting for? I'm not really sure. Are you waiting for the person you love to prove you wrong? Yes, sometimes. Are you waiting for the moment when you can't take it anymore? Always. You pull away, and the pain when you realize that the person won't fight for you is overwalming. You wait 3 days, and they don't call, even though you used to talk daily. And then..the emptiness. The painless, loveless emptiness that is so much worse than pain, when you realize that it's all over and that the person won't do a shit about it, because they're too busy living their awesome life... All the words, such as "I will fight for you" and "I will never let you go." Where did they og? Where did all the promises go? You wonder what they think about, if they're as happy as they seem. If they care as little as it looks like. I don't know, but why the hell would I hope for anything else?

Hundringen, badkarsmannen och bussen till Slussen!

2011-08-23 » 13:36:27
Direktlänk / / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Hejsan!
Förlåt att jagi nte har bloggat på så länge, när man väl slutat är det svårt att få in vanan igen. Men det har hänt en hel del sen senast. Jag har kommit tillbaka till skolan och hela tisdagen gick åt till att packa upp. Men nu är det klart. Dock kommer jag nog med en ny omgång grejer från Gotland till helgen. På onsdagen fick jag träffa Sarah och alla andra sötisar på Säby. Dock är Katja på praktik, så henne får jag inte träffa än på ett tag. Efter skolan i onsdags hängde jag med Sarah till stan för att träffa Adam, som är hennes pojkvän och min kompis. Det var först ganska tråkigt, de bråkade helatiden och vi gick runt på stan och åt på McDonalds. Eller jag gjorde det iallafall. De andra drack vatten och var sjukt otrevliga och osociala. Iallafall Adam. Sen vid 8-tiden drog Sarah hem, och då blev det faktiskt riktigt kul. Vi mötte upp en av Adams kompisar vid namn Sanar, och vi drog efter många om och men till krogen. Där satt vi och åt pommes och tittade på fotboll till 1-tiden..på en onsdag, haha! Sen blev det hem och i säng.

Torsdagen var ganska tråkig, en helt vanlig skoldag. Umgicks lite med Rebecka på eftermiddagen men det var nog det. På fredagen däremot blev det trevligt. På förmiddagen hade vi hundträning, och Lita var skitduktig. Vi började träna zick-zack mellan benen, och det kan hon strålande redan nu. Efter hundträningen var det lunch och sen Ekologi. Jag trodde att Ekologin skulle bli fruktansvärt tråkig, men det kommer nog bli en ganska rolig kurs. Läraren var rolig om inte annat, och det blir mycket ute i naturen med hundarna. Till exempel hävdade läraren att Star Wars absolut finns på riktigt, med argumentet: "Det ser man ju på hur det är filmat, jöh!" och andra liknande kommentarer. Hela klassen blev arga på honom för att han skjuter rådjurskidd, och för att han skulle skjuta varg om han haft möjlighet. Efter Ekologin slutade vi, och jag såg (inte) fram emot en tråkig fredagkväll ensam på internatet famfrör TV:n. Men då sms:ade Ronja och frågade om jag ville hänga med till stan och fika med Alireza och Vispen. Det ville jag såklart, så vi bestämde att jag skulle sova hos Ronja hela helgen eftersom vi skulle till Grönan på lördag också. Fikat var trevligt, även om det inte riktigt blev lika kul som förra gången. Vi var lika perversa som vanligt, pratade om relationer, dejting, sex och allt annat intressant. Vi skrattade också hejdlöst åt killen vid bordet bredvid som pratade i telefon och sa: "Är du i badkaret? Det låter som att du pratar under vattnet!" och döpte honom senare till Badkarsmannen. Sen, efter ett antal timmar och en massa gott fika sa vi hejdå och jag åkte hem till Ronja. Där blev jag dock inte kvar länge, för Aadam sms:ade och ville festa med mig och Sanar. Den här gången var det ju fredag, så jag kände mig helt fri att festa loss. Eller vi skulle dra runt på stan egentligen, fast så blev det inte. Vi skulle nämligen hem till Adams tjejkompis (Bintan) och hämta en stereo, och det slutade med att vi blev kvar där till cirka halv ett och festade med rökmaskin, discolampa, frågesport och hela rubbet. Mina minnen är lite svaga från denna kväll, men jag vet att vi hade sjukt roligt. Sen drog jag hem till Adam en stund innan det blev hem till ROnja igen där jag smög in och la mig.

På lördagen blev det uppstigning vid 11-tiden för att äta frukost och dra iväg till Grönan, där vi mötte upp en hel massa folk. Där stannade vi hela dagen, och det var ganska kul även om jag inte hann åka Fritt fall. Jag åkte dock allt annat åkvärt, och det regnade en hel massa. Vid halv 8-tiden drog vi hem till Ronja igen tillsammans med Rakel som också skulle sova över. Vi åt godis (en hel massa) och umgicks, men både Rakel och Ronja var väldigt trötta, så vi la oss ganska snart.

Igår gick vi upp ungefär samma tid som i lördags, åt frukost och drog till Slussen, med avsikten att Tunnelbaneluffa. Vi kom dock inte längre än till Hökarängen, för där fastnade vi hemma hos Christoffer och Sofie där vi drack saft och umgicks. Sen skulle Christoffer dra för att repa med sitt band, så då drog vi vidare till Stockholm C där vi träffade Jakob, Linus och Sandra samt några andra som drog ganska omgående. Vi gick sedan och åt på TheHouse. Eller snarare de andra åt, jag och Ronja hade redan ätit grillmat hemma hos Örnie och Sofie. Vi umgicks några timmar, och sen gick vi till Slussen eftersom jag och Ronja var tvungna att åka hem med min hund, som förövrigt hade varit med hela dagen. På centralen stod alla i en ring runt henne som låg på marken, och plötsligt kläckte någon ur sig: "Åh, en hundring!" Det var kul. Iallafall var vi allmänt högljuda p väg till Slussen - vi sjöng Veronica Maggio med mera. När jag och Ronja kom hem tog vi det chill, åt godis etc tills jag åkte hem vid 11-tiden på kvällen. Det var en väldigt social, mycket rolig och allmänt awesome helg!

Idag har varit en ganska vanlig dag, bortsett från att jag bara haft en lektion - matte. Vi räknar ekvationer och det är ruskigt enkelt tycker jag. Sen har jag sovit, ätit med trevligt folk och läst Dragonlance. Det var allt jag hade att berätta!

Summer is officially over!

2011-08-15 » 20:34:39
Direktlänk / / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Det känns i luften att sommaren har börjat dra på flykten, trots att den senaste halvan av sommaren har varit allt annat än sommrig. Jag fryser verkligen, fick dra på mig ett par strumbyxor under min klänning med halvlånga ärmar. Det känns lite vemodigt, jag gillar värme. Men vintern är väl också mysig antar jag. Speciellt när man inte behöver åka någon lång sträcka till skolan. Fast en av nackdelarna med internat är att man aldrig får ledigt om det är snöstorm. Förra vintern blev jag nästan fast på skolan över helgen, men jag kom hem tillslut. Det var tur, för jag hade varken mat eller..ja, mat.

Imorgon bär det av tillbaka till fastlandet och internatet. Skolan börjar först i övermorgon, men jag åker med båten imorgon kl 07:05. Min taxi kommer redan 05:50, för det fanns ingen bättre tid. Det blir alltså till att gå upp strax efter 5 imorgon bitti. Awesome, verkligen. Jag kommer garranterat inte somna innan 02:00 inatt, så jag får inte mycket sömn. Fast jag kan ju sova på båten om jag vill. Men något säger mig att jag kommer misslyckas med detta företag, liksom jag förmodligen kommer misslyckas med att somna till 2. Min kropp vill helt enkelt inte sova när jag vill det. Irriterande egentligen. Nästan alla jag känner kan somna när de vill, i princip. Jag kan aldrig somna. Fast jag antar att det är därför jag inte kan det. Det är nog väldigt psykiskt det där. Tror man att man inte kan somna så kan man inte det. Sen, efter den 3,5 timmars långa båtresan blir det cirka 1,5 timme i taxi igen, och sen är jag på skolan där jag kommer få vänta i cirka 4 timmar innan jag får tillgång till min rumsnyckel. Underbart. Vad ska jag göra ute i kylan liksom? För kallt är det säkert. För att inte tala om mina kollosala väskor som jag kommer få bära runt på helatiden. Fy fan alltså.

Men i helgen blir det iallafall roligt. Jag och några kompisar från USS ska åka till Grönan och vara där hela lördagen, och sen blir det sleepover hos Ronja tillsammans med Rakel och min vovve, efter att vi gjort stockholms komunala trafik osäker genom vår livsfarliga..hemåkning. Någonting säger mig att detta kan bli trevligt. Sleepovern, alltså. Inte hemresan. Fast den också, nu när jag tänker på det. Om inte Ronja vill sova direkt - hon är inte precis nattaktiv. Men jag har lyckats få henne att dygna (för första gången i sitt liv) så jag lyckas nog hålla henne uppe ett tag. Sen blir det nog tillbaka till skolan på söndag kväll någon gång. Jag skriver nog mer imorgon kväll när jag kommit till rätta på internatet. Vi hörs då!

Here we go again!

2011-08-15 » 00:54:28
Direktlänk / / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Ny blogg igen för min del. Min förra kändes inte trevlig. Det är så ibland, och man kan aldrig vetai förväg. Men här är jag nu iallafall och det här känns bättre. Speciellt som bästaste Jennifer gjorde en så ursnygg layout till mig! Gillar den skarpt. Fick in både lite Mishakal och lite Raistlin i den. Och det där var det nog bara Emma som fattade. Men Raistlin kommer ni nog få höra mer av i framtiden, för det är min nya crush! Raistlin Majere, påminner en hel del om Satan själv. Från Dragonlance-böckerna.

Idag har varit en jobbig dag. Har packat både inför min och pappas flytt hem till hans flickvän Jenna, och inför resan tillbaka till internatet i Upplans-bro och mitt älskade hundgymnasium. Både jag och Lita (min hund) kommer uppskatta det. Tillbaka till alla söta hundar och människor! Har också färgat håret idag - svart och rött. Tillsammans med min nya, något punkiga frilla är det suveränt och jag är helnöjd! Maria Mena sjunger fint i mina högtalare, och imorgon ska vi shoppa kläder till mig. Vilket urtråkigt inlägg det här blev, jag verkar ju nästan vara en helt vanlig person. Usch, hemska tanke. Och nu blev det ännu värre, för nu verkar det som om jag är en såndär tråkig människa som vill vara annorlunda! Hur som helst..jag har huvudvärk. Varför får man det egentligen? De flesta andra smärtor har en mening. Som när man slår i tån, och det gör ont. Hjärnan säger något i stil med: "Hördu, det där var onödigt!" och man ska lära sig en läxa, och alltså inte slå tån där nästa gång. Men huvudvärk då? Visst, man kan få huvudvärk när man fått för lite frisk luft eller när man sovit för lite, men man kan också få huvudvärk utan någon synbar anledning alls. Hur ska jag kunna lära mig läxan om jag inte vet vad läxan är? Det är ungefär som när man har varit sjuk när klassen fått hemläxa, och sen blir läraren arg för att man inte presterar! Fast med den avgörande skillnaden att man inte kan fråga någon i klassen: "Eyy buddy, har vi någon läxa?" Nej vet ni vad ungdomar..godnatt!

Välkommen till min nya blogg!

2011-08-11 » 02:04:22
Direktlänk / / Kommentarer (0) / Trackbacks ()