"Sluta böga dig som alla andra svenskar gör!"

2012-04-30 » 01:37:20
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (1) / Trackbacks ()
Vet ni? Det finns tre saker här i världen som jag inte fixar. Det första är lögner, det andra är folk som går bakom ryggen på varandra och det tredje är folk som är illojala och sviker förtroenden. Det sista är faktiskt nästan värst tror jag. Fy fan.

Hur som helst så ska jag uppdatera min dag. Nej, min blogg om min dag. Sandra lyssnar på Paramore i porrsoffan, det gillar vi. Idag har vi mest tagit det lungt, och för en gångs skull inte ätit på grillen. Det gör vi nästan gämt. Vi lagade egen mat idag big time. Jag längtar efter Denneth, och Sandra har bestämt sig för att I Caught Myself handlar om att skära sig. Denneth är förresten i Milano och spelar VM i Showdown, vet inte om jag har sagt det. Förresten ska jag säga två sjuka saker jag gjorde i fredags på fyllan som jag glömt nämna. Vill ha dem här i bloggen så jag kan skratta åt mig själv! Först berömde jag en lyktstolpe för dess vackra former, och sen åkte jag rutchbana...i en buske. Hmmm?

Sen måste jag berätta om något som inte alls är lika kul. Pappas familjs katt (Trulls/Transa) har gått en våldsam död till mötes. Hon hängde sig i fönstret och blev hängande i flera timmar tills de hittade henne på morgonen. Då var hon förlamad och det var blod över hela väggen. De fick givetvis avliva henne. Jag bröt ihop när jag läste om det, och Sofie var fin och tröstade mig medan Sandra lagade mat till mig. Min första impuls var sedan att ringa till någon som verkligen inte bryr sig för att söka tröst, men jag lät bli och det är jag väldigt stolt över. Istället ringde jag Felicia som iförsig inte svarade men som ringde upp senare och var världens finaste stöd. Jag älskar mina vänner!

PS. Rubriken är ett citat från Sandra. Vem annars?

På promenad genom stan!

2012-04-29 » 01:42:35
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Är lite lätt alkoholpåverkad men ska göra mitt bästa av att göra mitt bästa och skriva ett blogginlägg, och om Sofie någon gång blir omyndighetsförklarad ska hon bli precis som Lisbeth Salander. Det gillar jag, för hon är awesome.

Hur som helst så makar rubriken sense för en gångs skull. Kvällen började lite tårkigt, så jag trollade fram Denneths kortlek samt min flaska med tysk vodka och wiiiie så blir kvällen roligare. Vi spelade vändtian, och sen drog jag och Sandra iväg i avsikt att gå runt Synvillan. Det slutade dock med att vi hamnade på tunnelbilen hela vägen till Skanstull (Alias: Skansknull) och vi bestämde oss för att därifrån ta en promenad genom stan, och Sandra sa just åt ett glas att gå och hänga sig upp och ned någonstans. Vi träffade omgående en kille från Malta vid övergångsstället. Det är intressant, när man är nykter är alla människor på stan jättetråkiga. När man är full snackar alla med en. Vi stod iallafall där och pratade med honom en stund, och sen gick vi vidare. Vi kom till en lång raksträcka och vi kom upp gämnsides med en annan kille, och det slutade med att vi hade springtävling med honom över bron. Det var jätteroligt! Det slutade med att vi gick hela vägen till Gulmarsplan. Det var långt det! Riktigt rolig kväll vill jag påstå. Eller jag vill inte, jag gör. Moha!

"Jag är sugen på slash!"

2012-04-25 » 13:25:52
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Ja, jag saknade helt inspiration till rubrik, och då kläckte Liz ur sig ovanstående replik, som då alltså fick bli rubriken eftersom det vore så förträffligt gott med slash. Sarah sitter just nu på min vänstra sida (vi befinner oss i klassrummet under en otroligt tråkig Genetik-lektion) och skrattar av för mig okänd anledning. Nu ler hon upp mot taket och gäspar. Hon kanske tänker på vattensängar. Dessa sängar är lite smått fantastiska tycker jag. Min musplatta fungerar inte. Det stör mig, och jag undrar vad det beror på. Felicia sitter på min högra sida (jag älskar att sitta i mitten) och ser otroligt koncentrerad ut på vad läraren säger. Tänk om man orkade det. Liz pratar fortfarande om slash där hon sitter vänster om Sarah. Läraren pratar om missbildade hundvalpar, och Felicia avbröt henne just med en fråga som jag inte tänker återge eftersom den var så hejdlöst ointressant. Nu fungerar musplattan igen. Intressant. Sarah suckar djupt medan hon SMS:ar med någon på sin telefon. Läraren håller fortfarande på att besvara Felicias fråga. Varför kan inte lärare lära sig att svara med ett enkelt "ja" eller "nej"? Måste de alltid ha långa utläggningar om allting? Nu sa Felicia något otroligt klokt, nämligen: "Människor har fötter." Nehe? Är du säker på det?

Jag ska berätta lite om gårdagen. Gårdagen var en trevlig dag trots att jag var hemma med migrän. Jag sov i Hökis hos Denneth på natten och skulle ta tunnelbanan mot Farsta Strand för att sedan ta pendeln till skolan på morgonen. Jag försökte genomföra min plan men det var en alldeles för svår uppgift för mig att ens ta mig ur sängen, och Denneth mer eller mindre tvingade mig att stanna hemma. Det gjorde jag laltså och jag sov till halv 12-tiden då jag åt lunch/frukost. Sedan tog jag det lungt några timmar till tills huvudvärken släppte, och jag drog iväg till stan för att handla lite. Jag låg 2000:-  i plus på kontot, pengar jag inte räknat med, så jag ville unna mig lite. Nu när solen börjat komma ville jag ha ett par solglasögon, och jag köpte även en ny plånbok (min gamla hade hål i myntfacket, mina mynt försvann oförklarligt) och även en handväska. Tittade också efter en födelsedagspressent till Onna, men jag hittade ingenting. Jag saknar helt inspiration på den fronten. Hon fyller 18 nu under Valborg och hon har sin nattklubbsdebut på måndag natt. Jag är hyfsat uppbokad i helgen kan man säga. På fredag blir det Glimten (annan klubb) med Sofie och Sandra, och på lördag blir det till att träffa en kille tillsammans med Sofie. Sen på kvällen blir det supa av med ovan nämnda vänner, och på söndag har jag en ond plan att få mina tjejer (Sarah, Felicia, Liz) att hitta på något med mig. På måndag blir det som sagt utgång med Ronja och alla andra coola människor, och på tisdag blir det tid att vara bakis, äta skräpmat, sova och lyssna på dålig musik. Denneth är i Milano och spelar Showdown hela Valborgshelgen så det blir bara vi tjejer, men jag får fri tillgång till hans lägenhet så det ska nog bli bra ändå. Men jag kommer sakna honom!

Jag har ont i magen. Läraren pratar fortfarande, hon gör aldrig någonting annat. Felicia antecknar. Sarah utbyter uppgiven blick med mig. Liz stirrar tomt ut i luften. Anlagsbärarna är synligt sjuka, enligt läraren. De är även recesiva. Intressant och sådär. Sarah gäspar till svar på en fråga läraren nu ställde till klassen. Skulle gärna återge den, men kan inte stava ordet hon just sa. Sarah fattar inte. Det var inte bra. Hon vill gå på restaurang med mig. Jag vill sova. Om man korsar vita ärtor med röda så blir bebisärtorna rosa. Sarah tåflörtar med mig. Vi fick inte säga "ja" på frågan om vi förstår bara för att få slippa kärringen. Hon kallade sig själv för det, inte mitt fel! Hanar har tydligen bara ett ex. Skönt för dem. Ex är trist att skaffa sig har jag märkt. Felicia hickar. Halva klassen sover. Resten henger sig åt exotism eller exapism. Jag vet inte om de drömmer om Hawaii eller om rosa drakar. Själv drömmer jag om min säng och en kram. Nu tror jag att vi får gå härifrån. Victory!

Som jag brukar, bara lite mer jag!

2012-04-22 » 19:17:48
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Ja, rubriken är min egen beskrivning av mig själv när jag är full. Den la jag fram till mina kära vänner igår, tillsammans med en hel massa annan intressant fakta. Bland annat att jag ville flytta till öknen eftersom man kan äta flugor hela dagen, samt uttalandet: "Sofie, ät en snigel och le!" Jag hade även stora svårigheter med fyllekäkandet igår. Jag försökte äta men jag kunde inte koncentrera mig. Jag lyckades alltid äta ett halvt pommes, men sen tappade jag alltid den andra halvan. Vi var på en bar/restaurang som heter Snövit, och det var riktigt trevligt där. Jag drack fler drinkar än jag gjort någonsin, och sen vinglade vi hem. Det var det trevligaste jag gjort på länge, och som mitt liv ser ut just nu har det ändå endel konkurens. Det måste verkligen göras om!

Back to Säbyholm!

2012-04-15 » 19:13:21
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

Ja, vad ska man säga... Egentligen ska jag väl bli arg? Att kommentera någons blogg är (enligt någon jag känner) definitivt att ta kontakt med personen, och jag vill inte bli kontaktad av dig, som du vet. Inte för att det gör mig något, jag ville bara göra klart för dig hur dum du är ibland. Så nej, jag borde inte bli arg. Däremot kan jag inte nog framhäva hur lite jag bryr mig om vad du tycker. Dina komentarer stör mig mest, så lägg ingen energi på att tala om för mig vad du tycker. Ge dina kommentarer till folk som faktiskt bryr sig. Säger inte det för att vara taskig, utan för att man verkligen inte ska lägga energi på folk som inte är intresserade. Jag bryr mig om dig och givetvis är det bra det du skriver, men du får inte plats i mitt liv och jag mår allra bäst av att inte tänka på dig alls. Ta hand om dig.

Ja, nu när man har lagt mer energi på det där än det var värt ska man väl berätta om vad man har gjort idag, för det ska man göra i en blogg har jag hört. Idag har det blivit en massa åkande till Stockholm C. Christoffer och Robin hade quality time på förmiddagen då Robin följde med och tittade på Christoffers Showdown-match. Han spelade SM och tog brons, otroligt stolt är jag! Iallafall så sov jag bort mesta delen av den här tiden, härligt att ha en hel 190-säng för sig själv. Sedan kom Sofie in och väckte mig och vi åt frukost tillsammans med Sandra. Efter det lyssnades det på lite musik innan vi drog iväg till C för första gången för att lämna av Sandra vid tåget. Med Sofies erfarenhet av Stockholm C och min syn fixade vi det gallant. That's fucking teamwork! :D Sen drog vi tillbaka till Hökis där vi mötte upp grabbarna och umgicks lite innan vi åkte tillbaka till C för att lämna av först Robin och sedan mig själv. Skulle egentligen åka från Farsta Strand, men eftersom vi ändå var på C tog jag tåget därifån istället. Jag hade funderat på att stanna kvar enda till måndag morgon, men jag är alldeles för lat för det. Då skulle jag få gå upp vid strax efter 7, och det vill jag inte. xD Pendeltågsresan gick iallafall som pendeltågsresor brukar - bra, och sen kom jag hit och här är jag nu!

Imorgon är det Specialidrott hela dagen och Lita kan nog vara med igen nu efter sitt löp. Det ska bli kul att träffa mina små älsklingar också, jag har saknat dem så mycket.<3

Peaceful

2012-04-15 » 01:47:57
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (2) / Trackbacks ()
Tråkig rubrik, men kunde inte komma på något adjektiv som beskriver min sinnesstämmning bättre. Förr brukade jag aldrig känna så. Jag har antingen alltid varit euforisk på gränsen till mani, rädd på gränsen till vansinne eller ledsen på gränsen till förtvivlan. Nu är jag bara lugn och till freds med allting. Jag sitter inne i Rakels lägenhet, fast hon är inte hemma. Robin och Christoffer ligger och sover i rummet intill, och jag ska snart joina dem. Men först ska jag njuta av lugnet. Sofie ligger i sängen och kelar med Lita, och Sandra borstar tänderna. Allt är i balans. Vi lyssnar på Martin Stenmarck och Sandra trodde att han sjöng "Smeka fingret på berget" istället för "släcka fyren på berget." Nu frågar hon oroligt hur jag mår, som om det skulle finnas något att må dåligt över. Allt är ju i balans. Allt är rätt. För första gången på 18 år är saker och ting i balans. Nu ska jag sluta blogga och tala om för mina fina vänner hur mycket jag älskar dem. See you!

Fuck off motherfucker!

2012-04-12 » 19:24:27
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Ja..Rubriken är namnet på låten som Dennet just skrev och spelade på sin gitarr här i bakgrunden. Den var mycket fin och sådär. Sen skrev han även en låt om hur jobbigt det är när Facebook krånglar. Den var också väldigt fin.

Jag har nu varit här i Hökis sen i fredags, och tiden går fort som satan. Imorgon är det fredag igen, och på söndag ska jag tillbaka till Säby. Det vill jag verkligen inte. Har haft ett så bra lov så det finns inte. Eller finns gör det nog, men ändå. Har inte ått såhär bra på månader som sagt, och det är riktigt bra. Jag vet att jag skriver riktigt konstigt, men det är svårt att umgås och blogga på samma gång. Sofie kom in hit nu också och de lyssnar på musik på Dennets dator. Vad har jag gjort den här veckan då? Jo, jag har gjort mycket. Ätit på Grillen i Farsta Strand en hel massa, träffat många fina människor, som t.ex Lars, Peter, Sandra, Ronja och Mathias, lyssnat på bra musik, varit med när Dennet repade med sitt band, gått på krogen och mycket mer. Nu tänker jag gå och göra roligare saker än att blogga! Byeee. Och hörni, glöm inte att använda kondom!

You broke my California heart!

2012-04-05 » 14:50:21
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()
Hejsvejs!
Ja, rubriken betyder inte mer än att jag lyssnar på Lisa Miskovsky. En riktigt duktig sak måste jag säga.
Min dag började bra, och var väl egentligen bra som helhet också, trots en dryg motgång. Men den tar vi när det är dens tur. Jag vaknade hur som helst imorse fylld av energi. Iallafall när den första morgontröttheten släppt. Hade varit läskigt om den inte var där, då hade man undrat var jag tagit vägen. Jag gick till matsalen tillsammans med Katja där jag träffade Felicia och Liz, båda lite trötta och sega. Efter mötet i matsalen gick vi för att se fler projektarbeten. Jag hann titta på tre stycken, och alla handlade om hundar så det var intressant som sjutton. Sen skulle jag iväg till Kungsängen med Susanne för att lösa ut mitt studiebidrag och inackorderingsbidrag. Det gick dock ine så bra, för lilla jag hade glömt legitimationen. heheheh. Det var alltså den motgång jag pratade om. Riktigt arg blev jag över detta. Behöver pengarna. Men jag får fråga Dennet om det finns någon Swedbank i eller i närheten av Hökarängen, så får jag fixa det i veckan.

Nu har jag alltså lov. Härligt värre! Jag valde att stanna kvar i skolan tills imorgon för att kunna slutföra min storstädning samt tvätta lite. Kommer nog förbi en sväng nånting i veckan också för att hämta mer kläder och tvätta, för jag orkar inte ta någon stor väska med mig med tanke på att jag har hund och att jag måste byta buss/tåg så många gånger. Eller ja. Först buss till Bro, sen pendel till C och sen tunnelbana till Hökis. Men ändå! Nu ska jag sluta skriva!

PS. Dagens komplimang: "Jag gillar dig mer än fullkornsbröd." Då känns det varmt i hjärtat minsann. xP
För att inte förglömma, dagens words of wisdom: "Om bröd vill kan bröd göra nästan vad som helst!" (Faktiskt sagt av mig. Mycket stolt över dessa visa ord!)

I never thought I'd doubt you, better off without you!

2012-04-04 » 19:38:33
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (2) / Trackbacks ()
Jag mår bra. Riktigt jävla skitbra om jag får svära. Men det får jag, för det är min blogg. Hah! Vet ni? Såhär bra har jag inte mått på många månader. Och det känns som en hälsosam glädje. Glädjen som uppstår när man vet att man gör rätt. Glädjen som uppstår när man äntligen vågar bli arg. Vet ni? Jag förtjänar bättre än att umgås med människor som inte uppskattar mig. Och varför då? Jo, för att jag är värdefull. Jag är värdefull, och jag förtjänar att vara någons nr 1. Jag förtjänar att umgås med fina vänner. Som mina vänner till exempel. De är skitfina. Om jag ser på dem kan jag inte annat än acceptera mitt eget värde. För varför skulle de annars välja att umgås med mig? Nu får jag påsklov imorgon, och då ska jag leva. Jag ska städa och plugga en hel massa, men jag ska leva också! Jag ska dra till Hökarängen, jag ska träffa vänner, jag ska gå ut på krogen, jag ska gå långa sköna promenader med Lita, jag ska sjunga så hela världen hör och jag ska göra allt annat som Hannah är bäst på. Och vad mer är - jag ska sova. Sova en hel massa. Och jag ska tala om för mina vänner hur viktiga de är för mig. Hur ovärdeliga de är. Det ska jag göra!

Nu vill jag bara ha påsklov!

2012-04-02 » 17:20:40
Direktlänk / Stockholm / Kommentarer (0) / Trackbacks ()

En ovanligt vanlig dag idag. Sova till 09:45, göra sig färdig, gå till lektionen, gå från lektionen med eget arbete, arbeta och sen äta lunch med Sarah, Liz och Felicia. Läskig sallad åt vi. Den var läskig, men såsen var delicious. Efter maten hade vi hundträning och jag fick träna självständigt eftersom Lita löper och därmed inte kan träna ihop med hanhundarna, då de blir lite..distraherade. Det ihop med att man måste byta binda på henne helatiden gör löptiden till en rätt irriterande tid för mig som hundägare. Men man får se det positivt. Det tyder på att hon är frisk, och dessutom löper hon bara cirka 2 gånger per år.

Imorgon ska vi arbeta vidare med Fesh. Det kan nog bli ett rätt intressant möte. Jag har tagit ledarrollen litegrann, för vi har en hel del att arbeta med känner jag. Vet inte ens om vi kommer lyckas skriva någon tidning, eftersom det egentligen bara är jag som kan skriva. Men vi får se vad vi kommer fram till på mötet imorgon. Sen har vi Hundkunskap och Hundträning efter lunch. Får förmodligen jobba självständigt på hundträningen igen om jag inte får låna någon av Helens hundar. De är alla tollare och väldigt söta. Men jag jobbar givetvis helst med Lita.

På onsdag har jag sovmorgon fram till lunch, det är alltid skönt. Sen på eftermiddagen ska 3orna redovisa sina projektarbeten, och det ska bli intressant. Det kommer de göra på torsdag förmiddag också, och sen slutar vi tidigare. Jag har planerat att bo hos Christoffer på lovet. Den generösa pricken har erbjudit mig och Lita att bo där så mycket vi vill under lovet, och eftersom jag inte säger nej till lite sällskap är det nog en bra idé. Dessutom är det mycket närmare till stan från Hökarängen än härifrån. Tror dock inte jag åker dit innan fredag, jag känner att det börjar bli dags för en rejäl storstädning här i internatlägenheten på torsdag. Då menar jag städa rubbet. Skura väggar, speglar, fönster, golv, tak och allt annat som går att skura, tvätta sängkläder, handdukar och filtar och allt annat. Det kommer nog ta hela eftermiddagen och kvällen. Men det kommer vara skönt att komma tillbaka till ett riktigt rent rum efter lovet sen. Men vi får väl se om jag kan stanna här en dag, eller om de stänger av värmen helt. Det hade inte varit mysigt med tanke på vilket väder det är nu. Jag skulle egentligen få bo i jourlägenheten här på skolan, men jag har inte hört mer om det. Vi får se vad de säger. Men en dag borde jag väl hur som helst kunna vara här. På påsklovet tänkte jag göra det bästa av tiden. Christoffer jobbar på dagarna och när jag inte träffar folk i stan ska jag försöka ta tag i allt plugg jag har att göra. Det kräver en hel del självdiciplin från min sida, men jag tycker att det vore skönt att få det ur vägen.

Tills vi hörs igen. Tills döden skiljer oss åt, höll jag på att skriva...
/The one in blue